Dans4Fun actie rond de Kerstdagen

Het is alweer bijna Kerst….wat vliegt de tijd.  In Lelystad is er van alles te doen in de maand december. De Zandtovenaar komt op 15 december naar het Agoraplein en geeft daar een show. Jim Bakkum en Maan doen o.a. de muzikale begeleiding. Op 17 december is er een kerstmarkt in het Natuurpark Lelystad. Op 23 december is er een kerstbraderie en ook in de Agora zijn er speciale voorstelling waarmee je helemaal in het kerstgevoel komt. Keuze genoeg in Lelystad. Het is teveel om om te noemen.

Wat kun je verwachten van Dans4Fun rond de Kerst? Ik heb een actie voor nieuwe aanmeldingen in december 2016. De 1e lesmaand krijg je 50% korting op het tarief en ook geef ik 50% korting op het inschrijfgeld.  Mooi meegenomen tijdens deze dure maanden.

De lessen van deze maand gaan door tot en met 23 december 2016. Vervolgens 2 weken geen les vanwege de kerstvakantie. We starten weer in de week van 9 januari. Houd ook Facebook in de gaten. Je kunt mij volgen op http://www.facebook.com/Dans4Fun

Op dit moment geef ik jazzlessen op woensdagochtend en vrijdagochtend. Er is echter ook behoefte op andere ochtenden. Mocht je dus interesse hebben om te dansen op een andere ochtend dan de woensdag of vrijdag, meld je dan toch aan….dan start ik weer een nieuwe groep.

Sinds een poosje ben ik in het bezit van een diploma Reiki I en II. Dit houdt in dat ik zowel op de behandeltafel als op afstand Reiki kan geven. Reiki is een Japanse techniek voor heling en gezondheid en gaat door de kleding heen. Door middel van handoplegging geef ik spirituele energie die mensen heelt zowel op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Deze Reiki energie is krachtig en liefdevol en doet wat voor de behandelde het beste is. Reiki brengt je dichter bij de essentie van je ware zelf; je komt daardoor beter in je kracht te staan. Heb je interesse in een behandeling op de behandeltafel of op afstand dan raad ik je aan op mij te bellen 06-53762012 of te mailen op info@dans4fun.nl

IMG_4012

Fijne Kerstdagen allemaal!!!