Dans4Fun en Dance Gathering Flevoland

De feestdagen liggen weer achter ons en de goede voornemens zijn aanwezig. Wil je wat strakker in jouw vel zitten, wat conditie opbouwen en geniet je van dansen op lekkere muziek? Kom dan eens kennismaken bij een les van Dans4Fun! Ik geef momenteel jazzballet les op de woensdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur en op de vrijdagochtend van 9.30 uur tot 10.30 uur. Wil je een les volgen maar kan je niet op woensdag of vrijdag? In principe kan ik iedere ochtend lesgeven; er zijn echter minimaal 4 dames nodig voor het starten van weer een nieuwe groep. De nadruk in de les ligt niet op perfectie maar op plezier maken en lekker in je vel zitten bij hetgeen je doet. Een proefles volgen is altijd gratis. Wil je meer info dan kan je mij ook bellen op nummer 06-53762012 en me volgen op Facebook/Dans4Fun.

Zondag 5 februari is er weer een Dance Gathering Flevoland en voor degenen die dit niet kennen volgt hier een korte uitleg. Op deze dag worden er in Lelystad door 4 fantastische dansdocenten diverse workshops gegeven, er wordt gezamenlijk geluncht en er is een wedstrijdgedeelte voor de beste dansprestatie en voor de beste choreografie. De workshoplocaties zijn het Agora Theater en de Kubus en de bijdrage voor deze dag is € 10,-  Hiervoor krijg je als deelnemer 3 workshops, een lunch en de mogelijkheid om deel te nemen aan de wedstrijd of te kijken. De docenten zijn: Mariëlla de Jong voor klassiek ballet, Guillermo Blinker voor modern vs Lyrical Hiphop, Yannick Wagenaar voor repertoire modern/klassiek en Lloyd Marengo voor Freestyle Hiphop & Poppin. Ik hoop je hier te zien want ik volg de workshops ook, vol enthousiasme.

In 2016 heb ik mijn Reiki I en II behaald wat inhoudt dat ik zowel op de behandeltafel als op afstand Reiki kan geven. Dmv handoplegging (door de kleding heen) geef ik mensen spirituele energie, waardoor je dichter bij de essentie van je ware zelf wordt gebracht en daardoor beter in jouw kracht komt te staan. Deze Reiki energie is krachtig en liefdevol en werkt helend. Voor meer informatie kun je mij mailen op info@dans4fun.nl of bellen op 06-53762012.

Christi-Anne