Dans4Fun en Sinterklaas

De klok is 1 uur achteruit gezet en het is nu officieel wintertijd. Het is ’s ochtends eerder licht en ’s avonds eerder donker. Dat is voor sommige mensen even wennen.

Op 16 november is Sinterklaas weer aangekomen in Lelystad. Een drukke en gezellige tijd voor alle kinderen en hun ouders, met veel snoepgoed. Mmmmm….lekker….Mocht u door het extra snoepen tijdens deze komende maanden het gevoel hebben dat u meer beweging nodig heeft maar er tegenop ziet om de stap te zetten en te starten, dan kan ik u melden dat bij Dans4Fun de drempel om te beginnen zeer laag ligt. Er hoeft niets…het mag en dan ook nog voor uw eigen plezier. Bouw het langzaam op en ervaar dat het leuk is om te dansen met andere dames tijdens de ochtenduren.

Op mijn Facebook site staat een filmpje waarop precies te zien is wat Dans4Fun wil bereiken met haar leerlingen: plezier maken, in shape blijven, in een gezellige sfeer dansen en daardoor lekker in je vel zitten. Bekijk het filmpje  via mijn FB site http:// www.facebook.com/Dans4Fun.

Sinds een poosje ben ik in het bezit van een diploma Reiki I en II. Dit houdt in dat ik zowel op de behandeltafel als op afstand Reiki kan geven. Reiki is een Japanse techniek voor heling en gezondheid en gaat door de kleding heen. Door middel van handoplegging geef ik spirituele energie die mensen heelt zowel op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Deze Reiki energie is krachtig en liefdevol en doet wat voor de behandelde het beste is. Reiki brengt je dichter bij de essentie van je ware zelf; je komt daardoor beter in je kracht te staan. Heb je interesse in een behandeling op de behandeltafel of op afstand dan raad ik je aan op mij te bellen 06-53762012 of te mailen op info@dans4fun.nl

Christi-Anne

image