Dans4Fun, Aandacht, Reiki

Al geruime tijd werk ik als dansdocent en iedere keer verbaast het me weer dat de drempel om te komen dansen voor veel mensen vrij hoog is.  Het woord ballet schijnt vrouwen af te schrikken omdat het blijkbaar een beeld oproept van strakke pakjes en een streng regime. Dit heb ik nooit geweten maar hoor ik tijdens het netwerken van andere ondernemers. Het verbaast mij. Nu dacht ik met de naam Dans4Fun, gekoppeld aan foto’s en video’s op mijn website, mensen een beeld te geven dat het bij mij op les heel anders gaat.

Ik vind het belangrijk dat iedereen de kleding draagt waar zij zich prettig in voelt. Voor de één is dit een joggingbroek en voor de ander een legging, hardloop- of fitnessbroek. Ditzelfde geldt voor een t-shirt of top. Het mag strak aansluiten maar ook los is ok. De enige wens die ik heb is: draag sokken of speciale dansschoenen maar dans niet op blote voeten. Bij mij in de les draait het niet om perfectie en ook niet om beoordeeld of veroordeeld te worden. Je kunt jezelf zijn en plezier maken terwijl ik de passen voordoe. Het is fijn om te zien dat mensen dan even de dagelijkse beslommeringen los laten en genieten. Gewoon nadoen en vooral niet teveel denken maar voelen. Laat je leiden door de muziek en de dans. Dat geeft uiteindelijk voldoening en ontspanning.

Bovendien houd je hiermee jouw lichaam sterk, soepel  en gezond. Na de les drinken we koffie en/of thee en praten we kort na. Het geheel van dansen, plezier maken en na de les gezamenlijk wat drinken en kletsen geeft een warm gevoel bij de meeste leerlingen. Je kunt spiegelen, elkaar tips geven en gewoon als vrouwen onder elkaar vrouwendingen bespreken. Er is persoonlijke aandacht. En juist dat extra stukje aandacht hebben we allemaal nodig. Met dat idee ben ik ook destijds gestart met Dans4Fun en ik voel het nog steeds zo.  Spreekt je dit aan? Stap dan over de drempel heen en vraag een gratis proefles aan via: info@dans4fun.nl of bel 06-53762012.

 

In 2016 heb ik mijn Reiki I en II behaald, waardoor ik in staat ben om mensen spirituele energie te geven dmv handoplegging(door de kleding heen). Deze energie is krachtig en liefdevol en werkt helend. Het brengt je dichter bij de essentie van je ware zelf waardoor je beter in jouw kracht komt te staan. Heb je interesse in een behandeling dan ben ik hiervoor ook bereikbaar via mail en telefoon:  info@dans4fun.nl of 06-53762012.

Christi-Anne