Dans4Fun bij WoW, kijk jou !

De opening van het culturele seizoen van Lelystad, genaamd LelySTART is voorbij en was zeer geslaagd. De sfeer was top, het weer was goed en ik heb met veel mensen gesproken bij mijn stand. Vanuit deze kennismaking komen enkele dames binnenkort een proefles volgen want er is nog plek bij de huidige lesgroepen en ik wil ook graag op meerdere ochtenden nieuwe lesgroepen gaan starten. Voor foto’s van LelySTART verwijs ik je naar mijn Facebook pagina van Dans4Fun.

Op LelySTART  heb ik ook kunstwerken van mijn moeder verkocht wat voor mij heel bijzonder was. Dus voortaan kan je mij ook benaderen als je op zoek bent naar een schilderij of ets of zelf een bronzen beeld.

Sinds een poosje ben ik in het bezit van een diploma Reiki I en II. Dit houdt in dat ik zowel op de behandeltafel als op afstand Reiki kan geven.  Reiki is een Japanse techniek voor heling en gezondheid en gaat door de kleding heen. Door middel van handoplegging geef ik spirituele energie die mensen heelt zowel op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Deze Reiki energie is krachtig en liefdevol en doet wat voor de behandelde het beste is. Reiki brengt je dichter bij de essentie van je ware zelf; je komt daardoor beter in je kracht te staan. Heb je interesse in een behandeling op de behandeltafel of op afstand dan raad ik je aan op mij te bellen 06-53762012 of te mailen op info@dans4fun.nl

Op zaterdag 1 oktober van 10:00 tot 17:00 uur sta ik met mijn stand op het event WoW, kijk jou. Locatie: Groenhorst College in Lelystad. Dit is een evenement voor vrouwen en door vrouwen. Voor meer info: http://www.facebook.com/WoW,kijk jou events

Christi-Anne

img_6649img_6613img_6652