December 2014

Woensdagavond 3 december was er een Ladies Night in het Agora Theater te Lelystad. In 3 verschillende zalen draaide de komische film “Gooische vrouwen 2” en het was volledig uitverkocht!

In de foyer stonden diverse stands van lokale ondernemers en ik stond er namens Dans4Fun ook weer bij om mijn naamsbekendheid te vergroten en dames te enthousiasmeren om bij mij een les te komen volgen. Op naar nog meer gezellige, enthousiaste en energieke vrouwen die dansen leuk vinden en zin hebben om de dag actief te beginnen!

Van de dames die mijn stand hebben bezocht en een formulier hebben ingevuld voor 2 gratis jazzlessen in de ochtenduren voor 2 personen, is een winnares geselecteerd die inmiddels op de hoogte is gebracht van haar prijs. Gefeliciteerd!!!

De maand december is een drukke en gezellige maand en via deze weg wil ik al mijn (toekomstige) leerlingen en (ge√Įnteresseerde) dansliefhebbers hele fijne feestdagen toewensen. Geniet ervan met de mensen die je lief zijn.

En voor het nieuwe jaar alvast een agendapunt: De lessen starten weer op 8 en 9 januari 2015. Hoop jullie allemaal in goede gezondheid weer te mogen begroeten. ¬†Geniet ook van het lekkere eten en drinken rondom deze dagen en maak je niet te druk om de eventuele extra kilootjes want ach…..die trainen we er echt wel weer af!!! Nogmaals fijne dagen en een goede jaarwisseling toegewenst!!!

Lieve groet,

Christi-Anne

 

logo-dans4fun-klein-donker