LELYSTART 2014

Het is weer voorbij: op 12, 13 en 14 september 2014 was de opening van het culturele seizoen van Lelystad door middel van het evenement LelySTART.

Voor mij met Dans4Fun was het een groot succes met veel mooie momenten. Ik stond er met mijn flyers en een grote banner en de reacties waren bijzonder. Behalve het verschaffen van informatie, draait het veel om gevoel. Ik heb geprobeerd uit te leggen dat het maken van plezier in combinatie met dans bij mij in de les centraal staat. Allereerst moet je leuk vinden wat je doet. En of iemand dan rechts af of links af gaat, maakt niet zoveel uit. Je hoeft niet perfect te zijn en ook geen perfect figuur te hebben om te genieten van het dansen. Een ieder is zoals ze is en daar moet je het mee doen. Het is fijn als je je prettig voelt met leuke mensen om je heen terwijl je danst en daar doe ik mijn best voor.

De winnares van de actie : 1 maand gratis jazzles voor 2 personen op de donderdag- of vrijdagochtend is op zaterdag geworden: Monique van Klaveren en op zondag: Carla Wielinga. Gefeliciteerd dames!!! Met beide dames heb ik inmiddels contact gehad en staat de startdatum genoteerd.  Alle andere dames die een formulier hebben ingevuld zijn inmiddels gebeld en komen een gratis proefles doen. Verder wil ik iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om met mij over dans te praten.  Persoonlijk zou ik het leuk vinden als de dames die een flyer hebben meegenomen, het initiatief nemen om een gratis proefles aan te vragen. Ervaar wat een les bij Dans4Fun met je doet en bepaal daarna of het wel of niet bij je past. De drempel om een proefles te doen is laag en de sfeer is ontspannen dus zet jezelf in de actieve modus en bel/mail/app of sms mij en wellicht tot snel!

Mocht je het leuk vinden om wat meer informatie of foto’s te zien, kijk dan ook eens op de Facebook site van Dans4Fun  http://facebook.com/Dans4Fun

Tot ziens!

Christi-Anne / Dans4Fun