Over mij

Ik ben Christi-Anne Bolsenbroek en ben in 1989 afgestudeerd als dansdocente aan de Hogeschool voor de Kunsten (HBO) te Arnhem. Naast het lesgeven als dansdocente, heb ik 10 jaar gewerkt als consultant in de werving en selectie. Ik vind het prettig dat ik zowel de creatieve als de zakelijke wereld ken en deze nu verbind in Dans4Fun.

Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en woon in Lelystad. Vanaf eind 2013 ben ik gestart met het geven van lessen tijdens de ochtenden onder de naam Dans4Fun.

Dansen geeft plezier

Dansen is altijd belangrijk voor mij geweest. Als kind al genoot ik van de muziek waarop ik danste. Dansen gaf me een gevoel van vrijheid, geluk en plezier.
De opleiding tot dansdocente was pittig, leerzaam en vormend. Ik was geen toptalent en moest dus echt knokken om de opleiding met goed resultaat af te ronden. Ik wilde graag bewijzen dat als je iets wilt bereiken, je dat ook echt kunt.

Acceptatie

De spiegelwand in de dansstudio was voor mij eerst eng en confronterend. Want zeg nou zelf, niemand heeft een perfect lichaam en dit moest ook ik leren accepteren. Later gaf de spiegelwand mij juist mijn zelfvertrouwen. Ik leerde trots te zijn op mezelf en mijn lichaam en letterlijk te staan voor wie ik ben. En daar heb ik nog iedere dag profijt van.

Loslaten van de dagelijkse beslommeringen

Nu ik ouder ben, besef ik dat ik mensen in mijn les plezier wil laten maken en dat dit belangrijker is dan het leren van de passen en het perfectioneren hiervan.
In het dagelijkse leven moeten we vaak veel ballen hoog houden, alles zo goed mogelijk doen, in controle zijn en ons dan hierbij ook nog lekker voelen. En dat is best een klus!
In mijn les maken we plezier en hierdoor verdwijnen de dagelijkse beslommeringen even naar de achtergrond. We genieten van de muziek en van de bewegingen die ieder met zijn lichaam maakt. Dan voel je je hart pompen, je bloed stromen en kom je energiek en voldaan uit de les.

Plezier en persoonlijke aandacht

Vanuit mijn passie wil ik graag mijn dansgevoel uitdragen en met jullie delen. En met persoonlijke aandacht voor iedereen!