Voor wie

Zoek je een leuke les in de ochtenduren? Ben je een vrouw tussen de 30-75 jaar en wil je dansen en tegelijk plezier maken? Dat kan. Vanaf maart 2019 is er ook een 65+ groep gestart op de vrijdag van 11:00-12:00 uur. In deze groep ligt het tempo iets lager dan bij de andere groepen.

Persoonlijke aandacht

Dans4Fun richt zich vooral op vrouwen die het prettig vinden om te dansen in kleine groepen.  Hierdoor is er persoonlijke aandacht voor iedereen. Juist deze aandacht is belangrijk.

Dansen vanuit gevoel

De meeste vrouwen die bij Dans4Fun dansen hebben in het verleden wel gedanst en hebben nu vaak dochters die dansen. Nieuwkomers voelen zichzelf soms te oud, niet soepel genoeg, slecht ritmegevoel, te dik en ga zo maar door…. Vrouwen kunnen heel goed allerlei drempels opwerpen en zich hierdoor het plezier ontzeggen. Wat is dit toch jammer.

Imperfectie geeft plezier

Dans4Fun kent geen drempels en dat maakt het juist zo leuk. Je kunt jezelf zijn en vanuit de imperfectie ontstaat ook plezier. En juist dit plezier staat op de eerste plaats.

Sociaal Netwerk

Als je de dag actief en plezierig begint en je deelt dit met vrouwen die je wekelijks ontmoet dan is de kans groot dat je een nieuw sociaal netwerk creëert. Er kunnen hierdoor nieuwe vriendschappen ontstaan.

Is dit wat voor jou? Meld je dan nu aan voor een proefles.