Winnares Ladies Night

Woensdagavond 29 oktober 2014  was de Ladies Night in het Agora Theater van Lelystad en het was volledig uitverkocht. De sfeer was gezellig en ontspannen en ik heb leuke reacties gekregen bij mijn stand . Het voelt heerlijk om een gezellig avondje uit te combineren met de promotie van Dans4Fun. En zeker als er ook nog leerlingen van Dans4Fun rondlopen. Bedankt dames dat jullie er waren; wij maken tenslotte in de les samen de “fun” dus mede door jullie aanwezigheid was Dans4Fun compleet aanwezig en zichtbaar op deze mooie avond.

De actie voor 2 gratis jazzballet-lessen voor 2 personen is gewonnen door Jeannet Wolf. Hartelijk Gefeliciteerd! De overige dames die meededen aan mijn actie, krijgen een uitnodiging voor een gratis proefles op donderdag- of vrijdagochtend.

De dames die geen formulier ingevuld hebben maar wel een flyer hebben meegenomen of een praatje hebben gemaakt rondom mijn stand, wil ik hierbij uitnodigen om gewoon eens even een proefles aan te vragen. Ga lekker fit de winter in en kom dansen. Heerlijk de dag actief beginnen met ruimte voor persoonlijke aandacht. Tot snel!!!IMG_3633 IMG_3631 IMG_3632

Christi-Anne / Dans4Fun