Ervaringen Jazzdans in Lelystad

Onderstaand enkele reacties van mijn leerlingen.

Als nieuwkomer voelde ik me meteen op mijn gemak

Vandaag de dag heerlijk begonnen bij Dans4Fun. Wat een heerlijk inspirerende docente en een hele fijne groep. Ook als nieuwkomer voelde ik me meteen op mijn gemak. En als iets niet meteen lukt of je houdt het niet vol is dat helemaal niet erg. Je wordt geholpen, en juist die persoonlijke aanpak van plezier, enthousiasme, professionaliteit, dans, workout op heerlijke muziek in een ongedwongen sfeer spreken me heel erg aan! Complimenten!

– Nienke Kuijpers

Genieten van het dansen en het lol maken

Na ruim 10 jaar Dans4fun nog steeds genieten van het dansen en het lol maken met elkaar.
En niet te vergeten een wat steviger body, waardoor ik mijn badpak van 2008 weer pas.
Dat is spelenderwijs gegaan.

– Dineke Meijen

Het is zeker een aanrader voor iedereen

Vanaf eind december zit ik op jazzballet bij Christi-Anne Bolsenbroek, Dans4Fun.
Ik had jaren niets meer aan sport gedaan en ben door de flyer van Christi-Anne een proefles gaan nemen.

Ik moet zeggen het is erg nuttig want ik ben me weer bewust dat ik spieren heb die ik heel lang niet gebruikt heb en het voelt gewoon weer lekker. De lessen zijn perfect afgestemd op onze leeftijds groep van boven de 50.

We hebben nu de laatste les voor de vakantie gezellig afgesloten met een bakkie koffie met wat lekkers, het is zeker een aanrader voor iedereen die denk dat ie te oud is hiervoor, ik ben na de vakantie zeker weer van de partij.

-Christa Primowees

Ik voelde me als nieuwkomer welkom

Gisteren voor het eerst een proefles meegedaan jazz, bij Christi-Anne, vond het erg leuk fijne mix van gezellig maar ook serieus iets leren. Leuke muziek en afwisselend met spierverstevigende of stretchende oefeningen op de vloer. Ik voelde me als nieuwkomer welkom, wat toch wel prettig is bij een eerste bezoek.

– Annette Jochems-Metske

Een heerlijk uurtje van de week!

Lekker dansen, werken aan je conditie, goede ontspanningsoefeningen onder professionele begeleiding van Christi-Anne. En daarna tijd voor een kopje thee of cappuccino en even bijpraten met elkaar.

– Els Bazin

Deze les verdient 5 sterren

De dansles wordt gegeven door een zeer ervaren docent. Er is niets fijner dan bewegen op muziek met elkaar. Gezond voor je lijf en je geest. Daarbij hebben wij veel Fun.

– Joke Zoethout

Dans4Fun biedt een mooi evenwicht van dansen, workout en fun!

Onder leiding van een professionele en sociale balletdocente. Ik leer er veel van en het doet mij en mijn lijf goed!

– Margriet Papma

Prima opbouw van de lessen door een heel enthousiaste lerares

Ze let goed op je houding en corrigeert deze zo nodig, waardoor er geen kans op blessures is. De groepen zijn niet te groot, er wordt veel gelachen tussendoor en na de les gezellig gepraat met koffie of thee erbij. Kortom een aanrader.

– Marietta van der Capellen

De groep deelnemers is divers en gezellig

Ik ben ongeveer 3 jaar geleden, met enige drempelvrees, gestart met dansen bij Dans4Fun. Ik vond het best wel spannend of ik wel kon meekomen met het dansen en of ik wel in de hechte groep opgenomen zou worden.

Het tegendeel bleek het geval te zijn. Christi-Anne is een lieve, spontane dansdocente die het plezier in dansen het belangrijkste vindt. De groep deelnemers is divers en gezellig. Dat ik me heb aangemeld en heb doorgezet, daar ben ik nog elke dag blij om.

– Petra van den Assem-Brandon

Ik dans al 4 jaar met heel veel plezier bij Dans4Fun!

Superleuke lessen, waarbij iedereen welkom is en iedereen elkaar respecteert! Lekker dansen met een leuke groep en na afloop gezellig wat drinken!

– Marjolein Koerts

Amper gestart bij Dans4Fun en ik ben nu al verknocht!

Wat een leuke dansen, heerlijke muziek en wat een gezelligheid. De sfeer onderling is top en dankzij de professionele wijze van dansen aanleren door Christi-Anne, kan iedereen heel goed meedoen.

– Jacqueline

Dansen met een lach

Christi-Anne daagt ons uit met regelmatig nieuwe choreografieĆ«n. Elke les iets nieuws leren en halverwege een serieuze bbb workout. Als het even niet goed gaat, lachen we met z’n allen en na de les genieten we van een kop koffie en een praatje. Christi-Anne is een echte verbinder!

– Heidy Smit

Dansen maakt mij blij, en het is ook super gezellig

Na een bericht over Dans4Fun in de Flevopost, heb ik me meteen aangemeld. Dat had ik jaren eerder moeten doen want ik zit nu alweer 5 jaar bij de groep. De eerste les in mijn eentje vond ik best eng maar dat bleek niet nodig. Iedereen is even aardig en je hoort er gelijk bij. Je kunt jezelf zijn en het maakt niet uit hoe je eruit ziet en of je “fouten” maakt. Het is goed voor mijn lichaam en geest en ik geniet!

– Anoniem

Na een uur heb je zoveel energie; dat geeft een goed gevoel

Het is dansen met een enthousiaste groep vrouwen die aan hun conditie willen werken. We komen voor de gezelligheid. Dansen bij Dans4Fun doe je echt voor je plezier. Het is een uur lang dansen met ook buikspieroefeningen.Tijdens de lessen wordt er ook gelachen want niet alles hoeft perfect te zijn. Praten doen we gezellig na de les, met een kopje koffie of thee. Maar kun je niet blijven dan is dat geen probleem. Christi-Anne is in staat om goed en afwisselend les te geven en ook een gezellige sfeer te creƫren. Zo blijft het altijd fijn om naar de les te gaan.

-Yolanda

Het is een combinatie van warming-up,bbb-oefeningen en een opgebouwde choreografie

Een paar jaar geleden ben ik begonnen bij Dans4Fun. De les is heel gevarieerd, een combinatie van een actieve warming-up, bbb-oefeningen en we sluiten af met een jazzdans die we iedere week opbouwen. Het enthousiasme van Christi-Anne is aanstekelijk en er wordt tijdens de les veel gelachen, wat een energieboost geeft! We sluiten de les af met een gezellige nazit met koffie/thee. Geen verplichting maar wel heel gezellig!!

Ingrid Borrias