Ervaringen Jazzdans in Lelystad

Onderstaand enkele reacties van mijn leerlingen.

Als nieuwkomer voelde ik me meteen op mijn gemak

Vandaag de dag heerlijk begonnen bij Dans4Fun. Wat een heerlijk inspirerende docente en een hele fijne groep. Ook als nieuwkomer voelde ik me meteen op mijn gemak. En als iets niet meteen lukt of je houdt het niet vol is dat helemaal niet erg. Je wordt geholpen, en juist die persoonlijke aanpak van plezier, enthousiasme, professionaliteit, dans, workout op heerlijke muziek in een ongedwongen sfeer spreken me heel erg aan! Complimenten!
– Nienke Kuijpers

Genieten van het dansen en het lol maken

Na 1,5 jaar Dans4fun nog steeds genieten van het dansen en het lol maken met elkaar.
En niet te vergeten een wat steviger body, waardoor ik mijn badpak van 2008 weer pas.
Dat is spelenderwijs gegaan.
– Dineke Meijen

Het is zeker een aanrader voor iedereen

Vanaf eind december zit ik op jazzballet bij Christi-Anne Bolsenbroek, Dans4Fun.
Ik had jaren niets meer aan sport gedaan en ben door de flyer van Christi-Anne een proefles gaan nemen. Ik moet zeggen het is erg nuttig want ik ben me weer bewust dat ik spieren heb die ik heel lang niet gebruikt heb en het voelt gewoon weer lekker. De lessen zijn pefect afgestemd op onze leeftijds groep van boven de 50. We hebben nu de laatste les voor de vakantie gezellig afgesloten met een bakkie koffie met wat lekkers, het is zeker een aanrader voor iedereen die denk dat ie te oud is hiervoor, ik ben na de vakantie zeker weer van de partij.
-Christa Primowees

Ik voelde me als nieuwkomer welkom

Gisteren voor het eerst een proefles meegedaan jazz, bij Christi-Anne, vond het erg leuk fijne mix van gezellig maar ook serieus iets leren. Leuke muziek en afwisselend met spierverstevigende of stretchende oefeningen op de vloer.
Ik voelde me als nieuwkomer welkom, wat toch wel prettig is bij een eerste bezoek ??
– Annette Jochems-Metske