Lesaanbod Dans4Fun

Ik geef jazzdans in de doordeweekse ochtenduren. Een les duurt 60 minuten.

Rooster Jazzdans in Lelystad

Ik geef jazzdans op de woensdagochtend van 10:00 – 11:00 uur en op de vrijdagochtend van 9:30 – 10:30 uur. Op verzoek geef ik ook les op andere ochtenden, met uitzondering van het weekend en tijdens de schoolvakanties. Bij meerdere aanmeldingen start er weer een volgende lesgroep.

Bekijk ook de vakanties wanneer er geen les gegeven wordt.

Persoonlijke aandacht

Ik werk vanuit de wensen van de cursist en pas mijn lessen daar op aan.  Zo word je door mij betrokken en op deze manier ontstaat er een mooie samenwerking tussen mij als docent, en de cursisten. Naar mijn idee is deze formule uniek.

Mijn kernwaarden: respect, vertrouwen, oprecht geïnteresseerd, sociaal bewogen, enthousiast, zichtbaar zijn, kijken naar de mens als uniek individu, ongedwongen, zonder oordeel, gevoel volgen en leven vanuit het hart. Bekijk ook het reglement.

Jazzdans

Jazzdans, ook wel jazzdance genoemd, lijkt qua structuur op klassiek ballet maar de bewegingen zijn veel losser (jazzy).We beginnen de les met een goede warming up. Vervolgens doen we spierversterkende-, balans- en coördinatie oefeningen met daarbij diverse danspassen/combinaties over de diagonaal en in het midden. We sluiten af met een cooling down waarbij we ook goed stretchen.

Kleding: jazzschoenen, jazzbroek of jogging broek met t-shirt of topje.