Bedrijvenbeurs en vakantierooster

Het is zomer en de vakantietijd is in zicht. Vanaf januari 2014 is er door alle leerlingen van Dans4Fun hard gewerkt en nu is het tijd om te rusten. De laatste les voor de zomervakantie vindt plaats op 4 juli en in de week van 18 augustus 2014 gaan we weer starten. Via deze nieuwsbrief wil ik iedereen een fijne zomervakantie toewensen en ik hoop jullie allemaal weer te zien in augustus. Ook kijk ik met enthousiasme uit naar nieuwe aanmeldingen. Via mail en telefoon ben ik gewoon bereikbaar in de zomervakantie dus wil je informatie, neem dan gerust contact met mij op.

Op 5 juli 2014 sta ik met een stapel flyers van Dans4Fun op de Bedrijvenbeurs in Lelystad Haven. Hiermee hoop ik de naamsbekendheid van Dans4Fun te vergroten en nieuwe leerlingen te ontmoeten. Een ieder die dit leest is van harte uitgenodigd om langs te komen bij deze Bedrijvenbeurs. De toegang is gratis en ik verloot onder de bezoekers , 1 maand gratis dansen in de ochtenduren. Op deze beurs zijn in totaal 18 bedrijven aanwezig met allemaal hun eigen beursacties. ┬áDeze beurs is geopend van 10.30 uur tot 15.00 uur en vindt plaats in het Buurthuis “De Windhoek”, Ringdijk 197 in Lelystad Haven.

Dansante groet,

Dans4Fun / Christi-Anne