Ladies Night – Agora Theater

Op woensdagavond 29 oktober is er weer een Ladies Night in het Agora Theater te Lelystad en Dans4Fun is erbij!

Heb je zin in een gezellig avondje uit met jouw vriendin, moeder, buurvrouw, dochter of noem het maar op, kom dan gezellig naar de feelgood film “Pak van mijn hart”. Het is een romantische komedie met o.a. Chantal Janzen, Benja Bruijning, Fedja van Huet en Halina Reijn. Voorafgaand aan de film krijg je een glas Cava en in de pauze een hapje. In de foyer zijn er diverse stands van lokale ondernemers.  Ik heb me hiervoor ook aangemeld en promoot op deze avond Dans4Fun.

Heb je zin in een ontspannen avond je uit en wil je tussendoor vrijblijvend kennismaken met diverse lokale ondernemers? Ben je ook zo benieuwd wat deze dames bij hun stand je allemaal te bieden hebben?  Kom dan gezellig langs. De inloop is vanaf 19.00 uur en de film start 20.00 uur. De kaarten kosten € 12,50 per stuk. Dit is inclusief een hapje en een drankje.

Ik verheug me er nu al op en hoop jullie te zien de 29e! Mocht je voor die tijd wat meer informatie willen over Dans4Fun dan kun je mij altijd bereiken. Kijk ook gerust eens op mijn Facebook site http://facebook.com/Dans4Fun

Christi-Anne