Dans4Fun bij LelySTART

De zomerstop is voorbij en de lessen zijn weer gestart. Heerlijk om iedereen weer te zien! Met frisse energie zorgen we dat de eventuele vakantiekilo’s er weer afgetraind worden.

Er druppelen aanvragen binnen voor andere dagen dan de huidige dagen (woensdag- en vrijdagochtend). Ik wil ook graag op donderdag een of meerdere groepen starten en op verzoek ook klassiek ballet en flamenco lessen geven maar dan moeten er wel minimaal 4 dames zijn aangemeld. Dus als je dit leest en denkt, dit lijkt me leuk….meld je dan aan voor een gratis proefles via info@dans4fun.nl of via het contactformulier op deze website of bel 06-53762012.

Op 16, 17 en 18 september is het weer zover…LelySTART…de opening van het culturele seizoen van Lelystad. Ik sta er ook weer met een stand op het “Kunstgras” bij de Kubus. En wel op zaterdag 17 september. Voor ge├»nteresseerden heb ik speciale actietarieven zodat je kunt uittesten of dansen bij Dans4Fun iets is voor jou. Kom dus gezellig even langs bij mijn stand en vraag wat informatie op. Ik hoop je te ontmoeten! Voor meer info over en het programma op ┬áLelySTART: www.lelystart.nl of FB/ LelySTART.

IMG_6295

Christi-Anne