Start seizoen 2018-2019

De lessen zijn weer gestart per 27 augustus en ik heet iedereen welkom die graag danst. Tijdens mijn zomervakantie kwam ik vloerbedekking tegen met teksten waar ik blij van werd. Ik besefte weer even dat ik door het dansen en het plezier wat het mij geeft, me heerlijk voel. Naast de jazzlessen wil ik ook weer flamencolessen gaan geven. De eerste les hiervan is op maandagavond 3 september om 20.00 uur. Dit seizoen zal ik ook weer regelmatig een workshop doen. Daarnaast richt ik me op kinderen die moeite hebben met het vergroten van hun woordenschat. ¬†Als vrijwilliger help ik tevens de ouderen in een verzorgingshuis aan beweging. En zo ben ik nog met een aantal projecten bezig. Vanuit mijn enthousiasme wil ik graag anderen meenemen om zich, met behulp van dans, lekker te voelen. En dit in de breedste zin van het woord. Op naar een goed dansseizoen…ik heb er zin in! We gaan ervoor!!!