Winter 2015

Het is winter en we gaan richting de feestdagen. Overal zijn lekkernijen te koop en er worden kadootjes gezocht voor Sinterklaas en/of Kerst. Het is een gezellige maar ook dure maand.

Daarom heb ik besloten dat voor inschrijving in de maand december 2015 er een kortingstarief van 50% geldt op de 1e lesmaand. Heb je goede voornemens en wil je in shape blijven, meld je dan aan!  Bel 06-53762012

Op vrijdagavond 11 december sta ik met mijn stand bij de Ladies Night in de Agora te Lelystad. Er draait een leuke film: “Mannenharten 2” en er zijn diverse stands in de foyer. Meer informatie over deze Ladies Night kun je vinden op de Facebook site van de Agora bioscoop. Bij mijn stand van Dans4Fun heb ik een aanbieding voor jullie klaarliggen. Wil je informatie over de lessen en Dans4Fun of mij persoonlijk leren kennen, kom dan langs. Ik hoop je te ontmoeten  de 11e december! Het beloofd een gezellige avond te worden! Lieve groet, Christi-Anne

mannenharten2_p1